Hey Murphy Nasılsın?

-"Bir şey ters giderse ters gider"=Hayatta bok çukuruna düşeceksen,bir taraflarını yırtmana gerek yok ,o çukura bugün ya da yarın düşeceksindir.
-"Ne zaman bir şeyden vazgeçseniz, vazgeçtiğiniz o şey size geri gelir."=Üstünde kafa patlattığın isteklerini bir süre unut(nasıl yapalirsin onu hiç bilmiyorum) çünkü unuttuğun an isteklerinin gerçekleşmesi an meselesidir.
-"Bir şeyle fazla oynarsanız, onu bozarsınız."=Kuaföre gittin saçını yaptırdın fakat hiç istediğin gibi olmadı, eve geldikten sonra saçını bozdun(resmen modelin şekilsizliği fıtık eder seni) bir türlü istediğin gibi yapamadın.Sonuç: davet edildiğin yere bombastik kuş yuvası topuzunla gitmek zorunda kaldın.
-"Eğer kendinizi iyi hissediyorsanız, üzülmeyin geçer."=kendini iyi hissettiğin tek bir zaman vardır ;şişeleri bir iki üç demeden yuvarladığın anlar,içmeninde tek nedeni vardır;bir şeylere üzülmüş olman.
-"Hiçbir şey göründüğü kadar kolay değildir."=En kolay gördüğün tek şey bile aslında zordur ama sen kolay olarak gördüğün için işin çabuk hal olur.Aslında zor ve kolay kavramları görecelidir.

Murphy;açıkca pesimistliği doruklarda yaşayan ve bunları düşenecek kadar işi gücü olmayan ama her ne kadar düşünceleri komik ve boş gelse de bir o kadar da doğru varsayımlarda bulunan bir kişidir.



Yorumlar

Popüler Yayınlar